به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد اما نظر متفاوتی ارائه داد. 
سهیل کیارش درباره ی اعلام موضع رسمی بسیج دانشجوی دانشگاه شاهد گفت: در مورد اینکه موضع رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد هست یا خیر، باید بگویم که نه تنها موضع رسمی ما نیست بلکه در نقطه مقابل موضع گیری بسیج دانشجویی دانشگاه قرار دارد و این هم در واقع یک بی اخلاقی است که از طرف بعضی از دوستان شکل گرفته که نظر شخصی را به عنوان نظر بسیج دانشجویی ادوار و فعلی دانشگاه شاهد اعلام کرده اند و این عنوان کاملا جعلی است.
وی در رابطه با اصل موضوع چند نکته را مطرح کرد: اولین نکته این است که اصل برخورد صورت گرفته را تشریح می کند، که خلاف واقع بوده و در واقع شکایت مجموعه حقوقی دانشگاه شاهد است نه شکایت رئیس دانشگاه از آن شخص، دومین موضوع مورد اشاره در بیانیه این است که این فردی که دوستان در بیانیه از وی حمایت کرده اند و متاسفانه عضو بسیج دانشجویی هم بوده تخلف آشکار انجام داده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد افزود: این شخص صفحه اول یکی از روزنامه های مطرح و کثیرالانتشار را جعل نموده و با قرار دادن تصویر رئیس دانشگاه بروی آن و درج مطالب توهین آمیز و کذب و منتشر کردن آن تخلف بزرگی انجام داده است که قابل چشم پوشی نیست.
کیارش از بسیج دانشجویی به عنوان نماد قانون یاد کرد و گفت: اگر کسی تخلفی را انجام بدهد مجموعه بسیج دانشجویی به هیچ عنوان از وی حمایت نمی کند حتی اگر از بدنه بسیج دانشجویی هم باشد.
وی افزود: نکته بعدی این است که فردی که از وی حمایت می کنند در واقع در زمان انجام این کار دانشجوی دانشگاه شاهد نبوده است و فارغ التحصیل بوده و ادعای آنان مبنی بر اینکه رئیس دانشگاه از یک دانشجوی دانشگاه شکایت کرده کاملا کذب و دروغ می باشد و اصلا این جور نبوده است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد با غیرقابل مقایسه دانستن این موضوع و انتقاد یکی از دانشجویان از دانشگاه آزاد افزود: نکته بعد در واقع مقایسه ایست که این دوستان در بیانیه به آن اشاره کرده اند و آن هم این که، یک دانشجوی فعال سیاسی، فرهنگی به نام امیرحسین ثابتی که یک مطلب انتقادی در رابطه با دانشگاه آزاد را در وبلاگ شخصی خودش منتشر می کند که ربطی هم به نمایندگان مجلس داشت و قوه قضائیه به ماجرا ورود کرد و با آن دانشجو برخورد شد و در نهایت وقتی ماجرا روشن شد که وی توهین نکرده و فقط انتقاد بوده کاملا ملغا شد.
مقایسه این دو شخص کاملا اشتباه است و در واقع این فعال دانشجویی که از دانشگاه آزاد و نماینده ها ی مجلس انتقاد کرده بود و اصلا تخلفی انجام نداده، ولی این شخصی که در بیانیه ادوار از وی حمایت شده است کاملا متخلف بوده، وی توهین به رئیس دانشگاه، جعل صفحه اول روزنامه و تخلفاتی دیگر را که قبلا به آن اشاره شد مرتکب شده است.
کیارش گفت: اگر این را به اسم ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد صادر کرده اند، بنده بارها از این افراد خواسته ام که نام این ادوار را نیز منتشر کنند و چرا بیانیه بی نام و نشان و مبهم است و حتی خبرگزاری های هم که این بیانه را منتشر کرده بودند بلافاصله بعد از درخواست نام و نشانی این ادوار و پاسخگو نبودن این دوستان به رسانه ها، همگی از خروجی سایت خود برداشتند.
وی با طرح اینکه این موضوع به روش مسالمت آمیز قابل حل شدن نبود افزود: مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد قبل از اینکه ماجرا رسانه ای شود با وی و حمایت کنندگان از وی صحبت کرد ولی متاسفانه شخص متخلف حاضر به پذیرش اشتباه خود نبود، وقتی هم که اینطور عمل می کردند مجموعه حقوقی دانشگاه هم نمی توانست شکایت خودش را پس بگیرد و تلاش ما بدلیل نخواستن خود افراد متخلف بی نتیجه ماند.
کیارش در آخر درباره ی واکنش رسمی بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد افزود: ما در درون دانشگاه به وسیله ی شبکه های اجتماعی جوابیه ای به عنوان توضیحی صادر کردیم ولی در فضای رسانه ای پخش نکردیم آن هم از باب اینکه خیلی علاقه مند نبودیم که جزو دامن زنندگان باشیم و اصلا این موضوع بسیار پیش پا افتاده تر از آن است که بشود در خصوصش بحث کرد ولی گویا این دوستان بسیار به مطرح شدن در رسانه علاقه دارند چرا که روز گذشته بیانیه دوم هم صادر کرده اند و اگر این داستان به این منوال پیش برود ما هم موضع رسمی خود را در قالب جوابیه و یا بیانیه در فضای رسانه منتشر خواهیم کرد.
نکته مهمی که در این بیانیه رخ داده این موضوع است که رئیس دانشگا شاهد را به دولت فعلی وصل کرده اند در صورتی که مسئولیت وی مربوط به دولت دهم بوده است بنابراین اگر برای رسیدن به هدف شخصی این بیانیه را صادر کرده اند کاملا بی اخلاقی است.



